Hassuja tarinoita Siilisaarelta

Kaikenlaista ihmettelevää tuhinaa.

keskiviikkona, elokuuta 10, 2005

Siilimys listaa hyveensä


Siilimys vikisee aina omista vioistaan kuin metsähiiri. Hävettävää moinen. Tänään Siilimys on päättänyt ryhdistäytyä ja puhua vaihteeksi hyvistä puolistaan.

Siilimyksellä on runsaasti hyvää tahtoa, mutta se ei silti ole mielipiteetön pikku siili. Se kestää yllättävän hyvin köytenä omien ja toisten mielipiteiden välissä, eikä häiriinny siitä, että ymmärtäminen ei ole sama kuin hyväksyminen. Se on lempeä, kykyjensä rajoissa reilu ja valmis kuuntelemaan toisten murheita.

Siilimyksen arvot ovat kunnossa ja sillä on resursseja käsitellä eettisiä ja moraalisia ongelmia joihin se törmää. Se on tiedostanut omien arvioidensa hataruuden, ja nojaa sen tähden arvioita tehdessään parhaansa mukaan mieluummin "universaaleihin" arvoihin kuin henkilökohtaisiin kokemuksiin ja mielipiteisiin. Sillä on tahtoa elää ajatuksensa ja ideaalinsa todeksi ja se pyrkii parhaansa mukaan näkemään toimintansa syyt ja seuraukset.

Siilimyksellä on halu ja tarve ymmärtää toisia ja tulla ymmärretyksi. Sillä on tahtoa kasvaa itsekseen ja antaa sama mahdollisuus muille, eikä se muutenkaan ole aivan tyhmä pieni siili. Se arvostaa kauniita ja puhtaita asioita kuten vapautta ja luovuutta aina ne kohdatessaan, myös silloin kun ne toteutuvat sille vieraissa muodoissa. Sillä on halu hoivata ja huolehtia, mutta myös halu kieltäytyä kahlitsemasta, ja siksi se tahtoo, että sen läheisillä olisi vapaus valita ja toimia oman tahtonsa perään.

Sen lisäksi Siilimys osaa vähän kirjoittaa ja kokkaa aika hyvin. Se tuntee kasveja ja muiden eläinten tapoja, osaapa ihan hiukan piirtääkin. Se pystyy esiintymään julkisissa tilaisuuksissa, nauttimaan luonnosta ja elämän pienistä iloista. Se tietää, kuinka nautitaan tuulesta, sateesta ja etanoista.



You're Beautiful...but why? ( PICS)
brought to you by Quizilla

innocent
~*~Innocent/Childlike~*~
You are beautiful because of the pure, sensitive,
good hearted, unexperienced vibe you give out.
You most likely haven't done much such as sex,
drugs , and alcohol. If you have you were
probably just experimenting out of pure
curiousity. Your curiousness may lead to danger
if you cannot control it! People like to be
around you because of your young personality.
You like to have fun and be happy. You are well
liked by most people but some may find you
slightly immature. Don't let people bring you
down, for you are a wonderful and beautiful
person!


Please Rate or message me! Thank you for taking my
quiz! XoXo <3 Lana




Powered by BloggereXTReMe Tracker